سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
انتشار: مهر 07، 1400
بروزرسانی: 10 آذر 1404

سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ

سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ

لازم به ذکر است که شما می توانید طرز تهیه سمبوسه آبادانی با گوشت یا بدون گوشت را دنبال کنید. بسته به این که به استفاده از گوشت علاقه مند باشید یا نه، هر یک از این دستور پخت ها، می توانند غذای جذابی با طعم تند و تیز آبادانی به همراه داشته باشند. سمبوسه از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.

  • یکی از نکات مثبت استفاده از خمیر یوفکا یا خمیر فیلو برای درست کردن سمبوسه این است که با این روش سمبوسه روغن کمتری به خود می گیرد.
  • پایه اصلی این غذا، سیب زمینی است که در ترکیب با مواد مختلف، طعم های متفاوتی را ایجاد خواهد کرد.
  • در این مرحله مقداری از مواد سمبوسه را ابتدای نان لواش قرار می دهیم، سپس به صورت مثلث نان را جمع می کنیم و کنار می گذاریم.
  • سیب زمینی 4 عدد متوسط – پیاز 1 عدد متوسط – گوشت چرخ شده 200 گرم - جعفری تازه به صورت خرد شده حدود 3 قاشق – نان لواش 5 عدد – نمک و فلفل و سایرادویه های دلخواه به میزان دلخواه.
  • در مرحله بعد نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش دهید اگر نان ها خشک هستند مقدار خیلی خیلی کم آب روی آنها اسپری کنید و بعد در نایلون قرار دهید تا نان ها نرم شوند.

سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید. شما می توانید به اختیار خود سمبوسه را به صورت مستطیلی هم رول کنید تا به شکل سمبوسه رولی یا سمبوسه لقمه ای در بیاید. در یک لبه از نوار مقداری از مواد میانی سمبوسه را در یک خط بریزید. سپس دو لایه کناری را روی مواد برگردانده و بعد سمبوسه را رول کنید. ابتدا سیب زمینی را شسته و به همراه کمی نمک و روغن داخل یک قابلمه آب بریزید.

طرز تهیه کمپوت سیب به همراه فوت و فن ها

در ادامه سینی فر را کمی چرب کرده و سمبوسه ها را در آن بچینید. بهتر است روی سمبوسه ها را هم با یک برس کمی چرب کنید. البته بهتر است پس از 10 دقیقه از آغاز پخت، سمبوسه ها را چک کنید و در صورت طلایی شدن زیر سمبوسه آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود. می توانید سمبوسه را مشابه قبل با سس تند یا سس کچاپ میل کنید.

حسن یزدانی که ببرد انگار کشتی ما برده و اگر ببازد همه ناراحت می شوند/ شکست در ثانیه های پایانی ربطی به کادر فنی ندارد

در ادامه سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم. درون یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پیچیدن تمام نان ها، آنها را یکی یکی درون روغن سرخ کنید. مقدار روغن باید به حدی باشد که سمبوسه سیب زمینی در روغن شناور باشند. برخی ترجیح می دهند مقداری قارچ اسلایس شده هم به مواد میانی سمبوسه اضافه کنند. به این ترتیب یک سمبوسه سیب زمینی و قارچ خوشمزه خواهید داشت.

طرز تهیه سمبوسه بندری با گوشت

برای پخت سمبوسه می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس خرد شده و سرخ شده استفاده کنید. معمولا در ایران برای درست کردن سمبوسه از نان لواش استفاده می شود ولی شما می توانید حتی خمیر آن را خودتان درست کنید یا از خمیر یوفکا استفاده کنید. یکی از نکات مثبت استفاده از خمیر یوفکا یا خمیر فیلو برای درست کردن سمبوسه این است که با این روش سمبوسه روغن کمتری به خود می گیرد. همچنین ضخامت این خمیرها کمتر از نان لواش است و به این ترتیب سمبوسه سریع تر سرخ می شود. برای درست کردن این مدل سمبوسه کافیست مقداری پیازچه خرد شده به سبزیجات مواد میانی سمبوسه اضافه کرده و همراه آن ها تفت دهید.