طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ
انتشار: آذر 18، 1400
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ

اگر به تهیه غذا های شمالی علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله لیست غذاهای شمالی با دستور را مطالعه کنید. جهت تهیه مواد اولیه با کیفیت برای خورشت فسنجان مانند گردو می توانید از سرویس اسنپ اکسپرس کمک بگیرید. با استفاده از از این سرویس می توانید بهترین مواد اولیه را در کمتر از ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

  • یکی دیگر از رازهای خوشمزه شدن خورشت فسنجان این است که خورشت ما خوب روغن بیندازد.
  • در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه های مورد پسند خود را روی قطعات مرغ بپاشید تا طعم دار شوند.
  • برای تهیه فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، رب انار، مغز گردو و رب گوجه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید.

گردو باید در حدی روی شعله باشد، که وقتی با پشت دست خود را روی گردوها می گذارید، گردوها داغ شده باشند و شما در پشت دست خود داغی را احساس کنید. سپس پیاز ها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آن ها را با مقداری روغن تفت دهید و مقداری زردچوبه اضافه کنید. همان طور که گفتیم فسنجان ریشه گیلانی دارد و علاوه بر گوشت مرغابی، ادویه و سبزی محلی نیز برای تهیه آن استفاده می کنند. گاهی اوقات هم به جای رب انار، به سراغ رب ازگیل می روند. گیلانی ها برای تهیه فسنجان مجلسی از مرغابی یا خوتکا (نوعی مرغ وحشی) به جای مرغ استفاده می کنند. این گوشت معمولا به صورت درسته پخته و به همان شکل سرو می شود.

دستور تهیه انواع غذاهای رژیمی و خوشمزه با نخود سبز

پس اگه دوست ندارین این اتفاق بیوفته خیلی راحت رب گوجه رو حذف کنید. فسنجان شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند. من برای لعاب دادن به خورشت فنسجان از سیب زمینی با رنده ریزهم استفاده کردم اونم خیلی خوب می شود.

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی ملس با مرغ

در این مرحله گوشت مرغ ، شکر ، مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را خیلی ملایم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد. برای تهیه خورشت فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا باید تکه های مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم کرده آغشته کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. در این مرحله مرغ های پخته و تفت داده شده را به سایر مواد فسنجون اضافه کنید. با یک قاشق یا کفگیر مرغ را با مواد دیگر هم بزنید تا به هم آغشته شوند. شعله گاز را ملایم کنید و صبر کنید خورش فسنجون روی شعله ملایم گاز حسابی بپزد، جا بیفتد و به روغن بیفتد.

طرز تهیه کلم پلو تهرانی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

در این مرحله به اندازه ای که دوست دارید به خورش نمک بزنید و به همراه مرغ و پیاز تفت دهید. با تغییر رنگ سینه مرغ می توانید گردو ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه ی دیگر هم تفت دهید. در این مرحله داخل قابلمه ای که می خواهید فسنجان را در آن اماده کنید مقداری روغن بریزد و اجازه دهید تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. گیلانی ها معمولا برای درست کردن فسنجان و خوشرنگ شدن آن از یک کفگیر یا ملاقه آهنی استفاده می کنند.