بروزرسانی: 10 آذر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
بز ها به لطف طراحی مردمک هایشان در تاریکی می توانند ببینند. پس نکته اول برای غلیظ شدن فسنجان این است که گردو نباید خیلی کم باشد اگر گردو کم دارید از بادام زمینی خام استفاده کنید. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.
- مرغ را با یک عدد پیاز متوسط و مقداری آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.
- اگر طعم گوشت اردک را می پسندید بد نیست طعم خورش فسنجون با گوشت اردک را هم امتحان کنید.
- تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست.
- در طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی می توانید گوشت ها را به صورت چرخ کرده، قلقلی و تکه شده در آن استفاده کنید.
- بنابراین برای این مقدار گردو و آب، همین مقدار کافیه تا یه فسنجون ملس داشته باشیم.
- در همین مرحله اگر اهل فسنجون شیرین هستید، دو\xa0 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید.
حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم و دور می ریزیم. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن. ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.
آموزش طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه ایرانی با خامه و شکلات
پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید. بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت. همانطور که در ابتدای مطلب، اشاره شد، این خورشت مناسب فصول سرد است و در فصل تابستان ممکن است طبیعت گرم این خورشت باعث ایجاد گرمی در افراد شود.
علت و علائم افسردگی پاییزی + روش های پیشگیری و درمان آن
و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. ۴- در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید. ۳- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.
طرز تهیه نان خمیر ترش؛ طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد
با این ترفند خورشت فسنجان لعاب دار و غلیظ می شود و از حالت آبکی بیرون می آید. گردو به این مرحله که رسید برای تهیه خورشت فسنجان آماده است. بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید.