طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
انتشار: تیر 10، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید. در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافیش رو بگیرید. البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید. فقط اگر از این روش استفاده کردید حتما باید آبی که برای پختن استفاده کردید خشک بشه و سیب زمینی پوره شده حالت آبکی نداشته باشه. برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.

  • در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود.
  • پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
  • در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم.

انبه یا پودر آن به علاوه رب و فلفل و نمک را در یک تابه کوچک بریزید و نیم ساعت بجوشانید. وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید. حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل هست. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

مواد اولیه\xa0جهت تهیه سمبوسه مرغ و قارچ:

در ادامه روی سینی را با سلفون بپوشانید و آن را در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیرها را به کمک وردنه پهن کنید. آنقدر با وردنه روی خمیر بکشید تا ضخامت آن حدود 3 میلی متر شود. می توانید خمیر را با مواد میانی دلخواه پر کرده و در روغن سرخ کنید. سمبوسه بندری نوع خاصی از سمبوسه است که به دلیل طعم تند و آتشین مشهور است.

چیکن کوردن بلو غذایی آمریکایی

در این مرحله ادویه ی مخلوط را کنترل کرده و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. همچنین برای تند شدن سمبوسه می توانید از ادویه جنوبی یا ادویه گرام ماسالا استفاده کنید. مواد اصلی این سمبوسه، سیب زمینی، پیاز، سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پنیر پیتزا است. لازم است به مدت یک ساعت مرغ را با یک پیاز و مقداری آب، به صورت جداگانه بپزید. پس از پخت مرغ، آن را با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید و در آخر، سیب زمینی ها و قارچ های سرخ شده را همراه مقداری رب و سایر چاشنی ها اضافه کنید تا مواد میانی سمبوسه مرغ آماده شود.

جار کیک؛ دسر خوشمزه که در شیشه سرو می شود

پس از 20 دقیقه، وقتی سیب زمینی ها آب پز شد، آن ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید. باقیمانده جعفری خورد شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم. در مرحله دوم از پخت سمبوسه پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک شود.