طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
انتشار: اردیبهشت 26، 1400
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.

  • در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سمبوسه را به شما آموزش دهیم.
  • به همین دلیل شما با یادگیری دستور تهیه سمبوسه، می توانید با ذوق و سلیقه خود مواد داخل سمبوسه را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه خودتان درست کنید.
  • اگر می خواهید سمبوسه هایتان تخت نباشد و کمی شکم داشته باشد مقداری بیشتری مواد داخل نان قرار دهید.
  • در صورتی که بخواهید غذای سالم تر و کم کالری تری داشته باشید می توانید به جای سرخ کردن سمبوسه، آن ها را داخل فر بپزید.

از خمیر آماده شده، گلوله هایی کوچک برداشته و آن ها را با وردنه باز کنید. مواد میانی سمبوسه را داخل این خمیرهای دایره ای قرار داده و به سلیقه خود، آن ها را بپیچید. می توانید سمبوسه ها را مثل دستور قبل داخل روغن سرخ کنید و یا در فر قرار دهید. در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.

ارزش غذایی و کالری سمبوسه:

وقتی رنگ آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. سعی کنید روغن زیادی داخل تابه نریزید تا زیادی چرب نشود. برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. سیب زمینی ها را داخل کاسه ریخته و به همراه گوشتکوب دستی یا پوره کن له کنید.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده و خوشمزه در تابه و فر

اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد. البته با این کار کمی تردی سمبوسه کم می شود ولی رژیمی تر خواهد بود و مصرف روغن را کاهش می دهد. به همین دلیل توصیه می کنیم برای درست کردن سمبوسه در تعداد زیاد و برای مهمانی ها از فر استفاده کنید. برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید. سپس فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و صبر کنید تا فر گرم شود.

امیدواریم سمبوسه را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در آخر منتظر پیشنهادات و سوالات شما در قسمت نظرات هستیم. به جای سرخ کردن سمبوسه، میتوانید آنها را داخل فر بپزید تا سالم ترباشند.