طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو
انتشار: مهر 02، 1400
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. ابتدا اردک را خوب بشویید و کنار بگذارید تا آب آن خشک شود. برای اینکه خورش بیشتر لعاب بگیرد می توانید پوره سیب یا سیب ریز رنده شده اضافه کنید. اجازه دهید یکی دو ساعت خورش حسابی جا بیفتد و روغن بیندازد. گردو نه تنها یک میان وعده خوشمزه است، بلکه یک ماده غذایی همه ک...

  • پختن یک خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی فوت و فن خودش را دارد.
  • غذاهایی که حالا در همهمه ی غذاهای بین المللی تا انبوه غذاهای رنگ و لعاب دار فست فودی بیش از پیش مورد توجه ما ایرانی ها و حتی دیگر مردمان از دیگر کشورها قرار می گیرند.
  • یکی از مهم ترین دلایل و رازهای خوشمزه شدن خورش فسنجان گیلانی استفاده از رب انار مخصوص گیلانی و فوت و فن های خاص پخت این خورشت مجلسی است.

تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. ابتدا یک پیاز متوسط اندازه یک نارنگی را با رنده درشت، رنده کنید. برای این کار می توانید از غذاساز یا خردکن هم استفاده کنید.

ادویه خورشت فسنجان خوشمزه چیست؟

از دیگر نکات مهم خورشت فسنجان در مورد اضافه کردن شکر است. شما حتی اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید؛ باید حتما حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی شکر به خورشت خود اضافه کنید. چراکه شکر علاوه بر طعمی که به خورشت فسنجان می دهد، در رنگ آن هم تأثیر دارد و باعث می شود شما یک خورشت فسنجان خوشرنگ و شفاف داشته باشید.

تازه های آموزش انواع غذاها

پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و سعی کنید که از مقدار نگینی که انتظار دارید کوچکتر هم باشد که کیفیت بهتری به غذای شما بدهد. یک ساعت دیگر که بگذرد، فسنجان به تدریج کم آب تر و غلیظ تر می شود و به روغن می افتد. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.

تازه های آشپزی(آموزش انواع غذاها، خواص مواد غذایی، غذاهای رژیمی، مربا و ترشیجات، شیرینی پزی و...)

هر محصول از زمانی که به دست شما برسه تا ۴۸ ساعت براش زمان بازگشت تعریف شده. این خورش بعد از خنک شدن سفت تر می شود، مراقب باشید روی حرارت خیلی سفت نشود. گردو را خوب آسیاب کنید تا حالت خمیری بگیرد و خورش لطیف تر شود. انار ایران بزرگترین مرجع انار و محصولات باغ انار در ایران، در راستای معرفی بهتر و بیشتر انار این میوه جادویی و خواص آن مجله تخصصی انار را به شما عزیزان تقدیم می نماید. با نظرات سازنده خود ما را در این مسیر یاری و دلگرم نمایید.