طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
انتشار: بهمن 16، 1399
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه

طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه

قابلمه ای متوسط انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید در حدی که سمبوسه ها داخل آن غوطه ور شوند.وقتی روغن کاملا داغ شد، سمبوسه ها را به اندازه گنجایش ظرف داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در مرحله بعد نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش دهید اگر نان ها خشک هستند مقدار خیلی خیلی کم آب روی آنها اسپری کنید و بعد در نایلون قرار دهید تا نان ها نرم شوند. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. نحوه تهیه سمبوسه به روش های مختلف را برای شما توضیح دادیم.

  • انواع سمبوسه که در ایران رواج بیشتری دارند عبارتند از سمبوسه گوشت، سمبوسه سیب زمینی و سمبوسه پیتزایی.
  • سپس یک قاشق از مواد را داخل مثلث بریزید و کمی فشار دهید تا صاف شود.
  • ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند.
  • در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.
  • حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

مشابه قبل سمبوسه را در تابه سرخ کرده و با سس کچاپ میل کنید. اضافه کردن پنیر پیتزا به مواد میانی سمبوسه باعث می شود تا سمبوسه در زمان خوردن کش بیاید و همچنین طعم بی نظیری پیدا کند. قارچ خردشده را جداگانه با حرارت زیاد سرخ کنید تا آب نیندازد. سپس قارچ را به گوشت چرخ شده افزوده و فلفل و نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه جنوبی

کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.

طرز تهیه ی سمبوسه ی پیتزایی

این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت چرخ شده، برنج، حبوبات و سبزیجات است که در لایه های برگ مو یا همان برگ درخت انگور پیچیده می... سمبوسه سیب زمینی به دلیل دارا بودن ادویه هایی همچون دارچین، دارای طبع گرم بوده و آثار مفیدی بر روی اعصاب و کاهش تنش های عصبی دارد. همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از بروز ناراحتی های قلبی پیشگیری می کند. برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست. مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.

توجه کنید که زمان پخت سمبوسه با نان لواش، کوتاه تر از زمان پخت سمبوسه با خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی است. هر چقدر عرض نان لواش را بیشتر بگیریم، سمبوسه بزرگ تر می شوند. برای داشتن سمبوسه با سایز متوسط عرض نان لواش را بین ۸ تا ۱۲ سانتی متر بگیرید.