طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها
انتشار: تیر 29، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها

برای پخت سمبوسه می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس خرد شده و سرخ شده استفاده کنید. معمولا در ایران برای درست کردن سمبوسه از نان لواش استفاده می شود ولی شما می توانید حتی خمیر آن را خودتان درست کنید یا از خمیر یوفکا استفاده کنید. یکی از نکات مثبت استفاده از خمیر یوفکا یا خمیر فیلو برای درست کردن سمبوسه این است که با این روش سمبوسه روغن کمتری به خود می گیرد. همچنین ضخامت این خمیرها کمتر از نان لواش است و به این ترتیب سمبوسه سریع تر سرخ می شود. برای درست کردن این مدل سمبوسه کافیست مقداری پیازچه خرد شده به سبزیجات مواد میانی سمبوسه اضافه کرده و همراه آن ها تفت دهید.

  • با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه کنید.
  • حال، اگر دلتان هوس این نوع غذاها را کرده اما فرصت تهیه آن را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید.
  • با استفاده از قلموی آشپزی، روی سمبوسه ها مقدار روغن بمالید و اگر می خواهید سمبوسه های خوشرنگ تری داشته باشید، قدری زعفران آبکرده یا زردچوبه هم به روغن اضافه کنید.
  • برای تهیه خمیر سمبوسه در منزل به 3 پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری نمک، یک پیمانه آب گرم و یک قاشق چایخوری روغن زیتون نیاز دارید.
  • با وجود قرارگرفتن مرغ سوخاری در دسته فست فودها، ارزش غذایی آن نسبت ...

سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید. شما می توانید به اختیار خود سمبوسه را به صورت مستطیلی هم رول کنید تا به شکل سمبوسه رولی یا سمبوسه لقمه ای در بیاید. در یک لبه از نوار مقداری از مواد میانی سمبوسه را در یک خط بریزید. سپس دو لایه کناری را روی مواد برگردانده و بعد سمبوسه را رول کنید. ابتدا سیب زمینی را شسته و به همراه کمی نمک و روغن داخل یک قابلمه آب بریزید.

درست کردن سمبوسه خانگی

در ادامه سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم. درون یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پیچیدن تمام نان ها، آنها را یکی یکی درون روغن سرخ کنید. مقدار روغن باید به حدی باشد که سمبوسه سیب زمینی در روغن شناور باشند. برخی ترجیح می دهند مقداری قارچ اسلایس شده هم به مواد میانی سمبوسه اضافه کنند. به این ترتیب یک سمبوسه سیب زمینی و قارچ خوشمزه خواهید داشت.

تردید برای تهیه سمبوسه را کنار بگذارید…

لازم به ذکر است که شما می توانید طرز تهیه سمبوسه آبادانی با گوشت یا بدون گوشت را دنبال کنید. بسته به این که به استفاده از گوشت علاقه مند باشید یا نه، هر یک از این دستور پخت ها، می توانند غذای جذابی با طعم تند و تیز آبادانی به همراه داشته باشند. سمبوسه از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.

در ادامه سینی فر را کمی چرب کرده و سمبوسه ها را در آن بچینید. بهتر است روی سمبوسه ها را هم با یک برس کمی چرب کنید. البته بهتر است پس از 10 دقیقه از آغاز پخت، سمبوسه ها را چک کنید و در صورت طلایی شدن زیر سمبوسه آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود. می توانید سمبوسه را مشابه قبل با سس تند یا سس کچاپ میل کنید.