عکس های خوشمزه ترین غذاهای ایرانی
انتشار: شهریور 31، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

عکس های خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

عکس های خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

این رستوران در محیطی بسیار منحصر به فرد ایجاد شده است و حس و حال خوبی برای شما ایجاد می کند. رستوران باکویه یکی از شلوغ ترین رستوران های شهر شیراز محسوب می شود و شما می توانید از حضور در آن لذت ببرید. دلیل آن هم این است که کیفیت غذاهای آن بسیار عالی، خوشمزه و لذیذ است و می توانید به همراه دوستان و خانواده یک روز را برای صرف نهار یا شام به آن مراجعه کنید. در این رستوران غذاهای اصیل ایرانی، غذاهای فرنگی و انواع فست فود وجود دارد. طرز تهیه لیست انواع غذا که بالاتر به آن ها اشاره شد، بسیار آسان هستند و می توانید به راحتی درست کنید و غذای خانگی و سریع داشته باشید.

  • یتیمچه را در شهرهای مختلف ایران با جزییات متفاوت با گوشت یا بدون گوشت درست می کنند اما در هر صورت چیزی از خوشمزگی آن کم نمی کند.
  • اول پیازها را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه و شنبلیله را به آن اضافه می نماییم.
  • خوردن ترکیب گوشت گوسفندی و جگر سفید به همراه ادویه های مخصوص، اتفاق های خوب روزتان را تکمیل می کند.
  • در گویش بوشهری، دمی به معنای پلو است و این غذا هم یک نوع پلو به همراه ماهی است.
  • برای مورد ۱۴ ام از بهترین رستوران های اصفهان باید مجموعه پذیرایی سنتی میناس را نام ببریم.
  • این کباب کـه از دنده گوساله یا گوسفند تهیه میشود، درواقع همان کباب دنده اسـت.

همان طور که از نامش پیداست در این آش انواع مختلف سبزی به فراوانی استفاده می شود. نخود، لوبیا، عدس و پیازداغ هم از دیگر موادی هستند که در این آش وجود دارند. معروف ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویه جات در تهیه این غذا استفاده می شود. کلم پلو شیرازی را حتما با سالاد شیرازی نوش جان کنید تا از طعم و مزه آن بیشتر لذت ببرید.

کال کباب؛ غذای محلی گیلان

به مرور همین اسم روی کباب ماند و همه آن را به نام کباب چنجه می شناسند. البته به شرطی که گوشت ها را از قبل در پیاز و سس مخصوص کباب حسابی مزه دار کنید. معمولاً موقع به سیخ کشیدن گوشت ها در این نوع از کباب های ایرانی ، از پیاز و گوجه هم بین گوشت ها استفاده می شود. شهر زیبا و سرسبز رشت به دلیل جاذبه های دیدنی زیادی که دارد یکی از محبوب ترین شهرهای گردشگری است. این شهر به  دلیل تنوع غذایی زیادی که در آن وجود دارد به شهر غذا شهرت پیدا کرده و ثبت جهانی هم شده است.

طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی خوشمزه به همراه فوت و فن ها

در ساعات آخر نیز لیمو عمانی و ادویه هایی که دوست داریم به آن اضافه می کنیم. استفاده از چوب دارچین در تهیه خورشت های ایرانی یکی از نکات مهم در خوشمزه شدن خورشت است. در تهیه خورشت های محلی، بهتر است مطابق با دستور پخت عمل کنید و تغییری در دستور العمل آن غذا ندهید. سالاد اندونزی با کلم، طرز تهیه سالاد اندونزی ساده، تزیین سالاد اندونزی قالبی، طرز تهیه انواع سالاد اندونزی با شوید، قارچ و کشمش را در لی لی مگ بخوانید. سالاد یونانی چگونه درست کنیم؟ طرز تهیه سالاد یونانی با پنیر، طرز تهیه سالاد سبزیجات یونانی و طرز تهیه سالاد یونانی با کاهو و اسفناج را در لی لی مگ بخوانید.

آبگوشت بامیه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از ایرانیان ناشناخته باشد. برای این شماره یکی از خورشت های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی را آماده کرده ایم. خورش قیمه که مانند عدس پلو از غذاهای مناسبتی و نذری نیز محسوب می شود.