بروزرسانی: 10 آذر 1404
غذاهای محلی کیش؛ معرفی انواع غذای دریایی و بومی لست سکند
غذاهای محلی کیش؛ معرفی انواع غذای دریایی و بومی لست سکند
این غذا در مناسبت های مختلف در فصل انار و به خصوص برای شب یلدا پخته می شود. پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست می شود. پلو بریانی، یک نسخه کاملا گیاهی هم دارد که بدون گوشت و با سبزیجات مختلف مانند سیب زمینی، هویج، قارچ و غیره درست می شود و گیاهخواران عزیز می توانند از طعم آن لذت ببرند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بریانی پلو و انواع آن و همچنین ترکیب ادویه بریانی بلوچی آشنا کنیم. به طور معمول، پس از به جوش آمدن گوشت تباهگ، به آن برنج اضافه می کنند تا به صورت یک پلو خوشمزه و مقوی بلوچی دربیاید.
- سپس گندم را در قابلمه بریزید و شعله گاز را کم کنید تا گندم بپزد.
- در آخر نیز می توانید این پلو را با انواع خلال های پسته، بادام و زرشک تزیین کنید.
- بی تردید یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای سنتی اصفهان بریان یا همان بریونی خودمان است.
- دوشبارا یکی از غذاهای سنتی و محبوب آذربایجان است که شکل و شمایلی مشابه پیراشکی دارد با این تفاوت که بسیار کوچک اند.
- رستوران اردشیر یکی دیگر از بهترین رستوران های شهر رشت نام دارد.
- «خورش آلو»، از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و اصیل است که با مرغ، گوشت قرمز یا کوفته قلقلی درست می شود.
آب، آرد، شکر و آبمیوه هم از دیگر موادی است که از آن ها در این غذا استفاده می شود. این غذا به عنوان یکی از بهترین غذاهای محلی کیش می تواند تجربه نابی از طعم ادویه های مختلف به شما بدهد و رنگ و بوی تازه ای به سفرتان ببخشد. البته اگر در یکی از بهترین هتل های کیش اقامت داشته باشید ممکن است در بوفه غذاهای هتل چشمتان به هریسه هم بیفتد. بی تردید همگی عدسی را امتحان کرده اید ولی خوب است بدانید در کیش و در مناطق جنوبی ایران، غذایی بسیار شبیه به عدسی نیز وجود دارد.
آش گوشت خرم آباد (چلو گوشت)
استان قزوین علاوه بر نان قاق، نان های معروف دیگری نظیر شیرمال و نان زنجبیلی نیز دارد. نان خشک در تعداد کمی از نانوایی ها با آردهای مختلفی طبخ می شود. برای پخت نان خشک به زمان طولانی تری نسبت به انواع نان ایرانی نیاز دارید.
هلی آش
در این بازار میوه ها و سبزیجات تازه، برنج، چای و البته ماهی تازه صید شده به فروش می رسد. این شهر به لحاظ تفریح و گردشگری قدمت بالایی دارد و سال ها مقصد گردشگران از شهرهای مختلف ایران بوده است. در این مطلب از اتاقک به معرفی بابلسر پرداخته ایم و تلاش داشتیم تا راهنمای کامل و جامع تهیه کنیم، با ما همراه باشید. غذاهای سنتی و بومی ایران می \u200fتوانند هویت \u200fهای قومی و نژادی و ملی مردم ایران را به نحوی حفظ کنند. توجه کنید که مصرف غذاهای بومی افزون بر تأثیر مثبت بر تغذیه \u200fی افراد، \u200fعاملی برای پیوند بین نسل\u200f ها به شمار می \u200fرود. این پیوند از طریق انتقال پیام\u200f های فرهنگی و ایجاد تحرک و شادابی در مراحل پخت و صرف غذا و توجه به فرهنگ سفره امکان \u200fپذیر است.
۶. آش سورانه
برای تهیه آن به گوشت گاو یا گوشت گوسفند، اسفناج، پیاز، برگ سیر، سبزی محلی و ادویه های مختلف و همچنین آب نیاز دارید. به منظور تهیه سرگنجشکی باید یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. بعد از این که سرخ شد یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق رب گوجه اضافه کرده و تفت دهید و حدود 4 لیوان آب هم مجدداً اضافه کنید تا به جوش برسد. در مرحله بعد باید سبزی قورمه سبزی را تفت داد، البته حین تفت سبزی باید گوشت را با آب کافی پخت. بعد از پخت گوشت لوبیا و سبزی به ترتیب باید به آن اضافه شود تا خورشت جا بیفتد. غذای جنوبی دیگری نیز هست اگرچه ریشه لبنانی دارد اما خیلی از گردشگران وقتی به اهواز می روند، از خوردن آن نمی گذرند.