بروزرسانی: 10 آذر 1404
لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک
لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک
برای تهیه یک خوراک سبزیجات سالم و خوش طعم نیاز داریم به سیب زمینی، هویچ، کدوحلوایی چغندر، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، اسفناج، روغن، نمک و فلفل. این غذای اصیل ایرانی که بسیار هم خوشمزه می باشدف انواع مختلفی از جمله دلمه برگ موف دلمه فلفل دلمه ای، دلمه بادمجانف دلمه گوجه فرنگی دارد. اما در تمام آن ها مواد گوشتی درون برگ مو، فلفل دلمه ای، گوجه و بادمجان پرشده و درون سس مخصوص پخته می شود. برای این شماره یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی را انتخاب کرده ایم که هم غذای آبکی محسوب می شود، هم غذا نونی. بریانی اصفهانی از غذاهای بسیار محبوب و سنتی کشورمان است که طعمی خاص و جذاب دارد.
- ما ایرانیان همیشه در کنار غذاهای خودمان از شیرینی ها استفاده می کنیم.
- حتی برخی از غذا های بدون برنج هستند که برای پذیرایی از مهمان ها بسیار پرطرفدار است.
- در این مرحله آب لیمو ترش را هم به خورشت اضافه می کنیم و بسته به ذائقه میزان ان را تنظیم می نماییم.
- امیدواریم از این مطلب راضی بوده باشید و این مطلب توانسته باشد شما را یاری کرده باشد.
آش ارده، نوعی پلو است که معمولا در کنار دورچین هایی مانند سبزی تربچه، سیلون (شیره خرما) یا خرما سرو می شود. اینکه چرا این غذا را آش می نامند، مربوط به گویش دزفولی است که برای غذاهای برنجی، از عبارت «آش» استفاده می کرده اند که تا به امروز به این نام شناخته می شود. برای طبخ این غذا، از ترکیبات دیگری مانند ماش نیز استفاده می شود. به هنگام سرو این غذا، بخش برنجی غذا را در یک سینی بزرگی ریخته، آن را با ارده ترکیب کرده و به همراه دورچین های گفته شده، آن را نوش جان می کنند. همه ما گاهی از خودمان می پرسیم که ناهار چی درست کنم ساده باشه و چطور یک ناهار ساده اما خوشمزه آماده کنم.
قرمه سبزی ؛ غذای جدانشدنی از سفره های ایرانی
آن قدر این غذا از اهمیت بالایی برخوردار است که روز اول آذر ماه به عنوان روز جهانی قورمه سبزی نام گذاری شده است. عراقی ها وقتی که گوشت خوب پخته میشود آن را میکس می کنند و آن را به همراه لیمو عمانی، نمک، فلفل و دارچین، نخود پخته شده و رب میپزند. همانطور که بیان شد قیمه یکی از انواع خورشت های ایرانی است.
خورش کدو سرکه شیره؛ غذای محلی یزد
طرز تهیه انواع سوپ را اکثر مادران ایرانی بلدند، ولی تعداد سوپ ها بسیار زیاد است و فقط خلاصه به مرغ، برنج و چیز هایی از این دست نمی شود. مطمئناً شما نیز چندین طعم سوپ را در شب های سرد زمستان یا موقع سرماخوردگی چشیده اید. سوپ را شاید هیچکس به عنوان یک غذای اصلی به حساب نیاورد ولی در برخی کشور های دنیا به عنوان وعده اصلی نیز سرو می شود. در این محتوا ما قصد داریم به شما طرز تهیه انواع سوپ ایرانی و خارجی با طعم های مختلف را به صورت کامل معرفی کنیم. خورش های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. در فرهنگ آشپزی ایرانی غذا های زیادی با بادمجان تهیه می شود، اما خورش مسما بادمجان در کنار برنج یک چیز دیگر است.
خورشت قیمه ؛ دعوای بین سیب زمینی و بادمجان
در مرحله دوم آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نیم لیتر آب را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سس غلیظ شود. در ادامه برای تهیه رولت ابتدا گوشت چرخ کرده را با کمی نمک خوب ورز بدهید و مواد داخل رولت گوشت را آماده کنید. در مرحله بعد تخم مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر نان باگت و فلفل سیاه را اضافه کنید و گوشت را آن قدر ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. اگر از خوردن غذاهای تکراری برای ناهار خسته شده اید، بهتر است غذاهای سنتی شهرهای مختلف یا غذاهای رژیمی جدید را امتحان کنید.