بروزرسانی: 10 آذر 1404
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
اما نه تنها فقط به خاطر لپه بلکه طعم این غذا هم با دیگر قیمه تفاوت میکند. همانطور که از نام این غذا پیداست، برای طبخ آن از کلم و برنج استفاده شده و ترکیب این دو طعمی فوق العاده را رقم می زند. کوفته قلقلی یک غذای نسبتا ساده است برای پخت آن از گوشت چرخ کرده استفاده می شود. عدس پلو دستورپخت های متنوعی دارد و با کمک گوشت چرخ کرده، کشمش و … می توان طمع آن را بهتر از همیشه کرد. چلودیزی در استان کاشان محبوبیت زیادی داشته و برای طبخ آن از حبوبات، گوشت، برنج و … کمک می گیرند.
- اگر نشاسته، شیره انگور، هل، گلاب و گردو دارید، می توانید باستیخ را در منزل درست کنید.
- این آش خوش رنگ و متفاوت با پیازداغ و نعنا داغ سرو و معمولاً در مراسم چهارشنبه سوری یا به عنوان آش پشت پا و آش نذری تهیه می شود.
- سوتی پلو یا شیر پلو، یکی از پلوهای محلی اردبیلی است که معمولا در شب عید نوروز و چهارشنبه سوری به همراه ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو می شود.
- این غذای محبوب از موادی نظیر گوشت چرخ کرده، لپه، برنج، سبزی معطر و برگ مو تهیه می شود.
پس اگر قصد اجاره ویلا در شمال را دارید حتما سری به این رستوران ها بزنید. قیمه نثار معروف ترین غذای قزوینی است و در تهیه آن از گوشت، بادام، پسته و زعفران استفاده شده و جزو غذاهای مجلسی قزوین محسوب می شود. برای تهیه این غذا به صورت جدا همه محتویات را تهیه می کنند و در آخر کار برنج، آبگوشت و آب گوشت به صورت لایه ای داخل دیس سرو می شوند. در پخت این خوراک لذیذ از مواد اولیه ای چون دوغ، حبوبات کامل پخته شده و سیر داغ استفاده می شود. دوپتی در مواقعی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، بهترین گزینه است. پکورا یا پکوره غذای محلی و خیابانی چابهار نوعی فلافل است که خمیرش از سیب زمینی، پیاز، سیر ادویه و فلفل و..
آش دوغ قزوین
در این مطلب فقط به معرفی برخی از غذاهای محلی گیلان می پردازیم. در رستوران های معرفی شده مانند رستوران عمو اکبر، رستوران هواری یا رستوران میرمهنا و سایر رستوران های کیش با منوی دریایی می توانید قلیه ماهی های خوشمزه نوش جان کنید. ماهی قباد، ماهی راشگو و نوع خاصی از ماهی ساردین از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ماهی های کیش هستند. در تمام این مسیر پشتیبانی سپنجا همراهتان است و در صورت تمایل می توانید به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید! اگر هم تجربه ای در زمینه غذای محلی یزد دارید، حتما در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.
غذای درشته (دزفول)
از دیگر صبحانه های محلی ایرانی در استان گیلان می توان به «کنالکی» اشاره کرد. این صبحانه سنتی در برخی از روستاهای گیلان برای مهمانان سرو می شود. برای تهیه کنالکی، پنیر را به همراه سبزی خرد شده درون خمیر نان قرار داده و درون تنوری می پزند. معمولا در پخت این دلمه های معروف، مواد مخصوص دلمه را آماده می کنند و در برگ هایی با اندازه های بزرگ می پیچند. اگر شما هم طرفدار دلمه هستید پیشنهاد می کنیم در سفرتان به مریوان، حتما دلمه های کردی را امتحان کنید. اما اهالی اصفهان به خوبی با این غذای سنتی و اصیل آشنا هستند.
سپس این ترکیب را روی حرارت کباب می کنند تا کباب قفقازی معروف آماده شود. چند سیخ گوجه کبابی هم که همیشه جزئی از واجبات کباب خوردن به شمار می رود! این غذای خوشمزه را می توانید همراه برنج یا نان نوش جان کنید. ترش سماق یکی از خورشت های محلی مازندرانی است که با برنج سرو می شود. این غذا به دلیل داشتن سماق هم طعم ترشی دارد و هم فواید زیادی، البته استفاده میزان زیادی از سماق باعث تلخ شدن غذا می شود.