لیست انواع غذا با مرغ و برنج به روش ایرانی و خارجی
انتشار: مرداد 04، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

لیست انواع غذا با مرغ و برنج به روش ایرانی و خارجی

لیست انواع غذا با مرغ و برنج به روش ایرانی و خارجی

بومی ها ماهی سفید نر را برای این غذا ترجیح می دهند چرا که معتقدند این نوع ماهی گوشت سفت تر و خوشمزه تری دارد. اگر طرفدار غذاهایی هستید که گوجه فرنگی در آنها پایه ثابت است حتما بیج بیج را امتحان کنید. این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل تهیه می شود و طعم آن تا مدت ها در ذهن تان می ماند. بیج بیج معمولا با کته سرو می شود؛ اما می توانید آن را با نان هم بخورید. اگر هوس چشیدن طعم گوشت اردک به سرتان زده حتما آغوز مسما را امتحان کنید. گوشت اردک، گردو، پیاز سرخ شده، رب انار، آب، شکر، دانه ساییده شده انار و نمک و فلفل و زردچوبه مواد تشکیل دهنده این غذا هستند که پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های قابل توجهی دارند.

  • اگر دوست دارید می توانید کمی گردو و کشمش هم به این غذا اضافه کنید تا سردی ماست گرفته شود.
  • مواد لازم برای طبخ این غذا لوبیا سبز، برنج، گوشت و رب گوجه فرنگی هستند.
  • برای درست کردن این ترشی کلم برگ ترش باید از مواد اولیۀ زیر استفاده کرد.
  • می توان گفت کشک بادمجان یکی از محبوب ترین پیش غذاها می باشد که برای انواع مهمانی تهیه می گردد.

در حقیقت ته دیگ در کنار تمام غذاهای ایرانی قابل طبخ است و به تنهایی یک غذا نیست ولی به طرز باور نکردنی در میان لیست بهترین غذاهای ایرانی قرار دارد. ته دیگ به قسمتی از پلو و چلو گفته می شود که اولین لایه ایست که در ظرف پخت برنج که معمولاً قابله است قرار می گیرد. این لایه در روغن سرخ می شود و بقیه برنج که بعد از ته دیگ قرار می گیرد، بخارپز می شود. از انواع دیگر آن، ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ نان است و البته نوع ویژه تری از ته دیگ این است که به برنجی که قرار است در کف قابلمه قرار گیرد، زعفران، ماست و تخم مرغ اضافه می کنند. با یکی از شناخته شده ترین رستوران های ایرانی در ارمنستان شروع می کنیم.

اولین فودبلاگر ایرانی

معمولاً برای رفتن به این رستوران، باید کمی معطل شوید و در صف بمانید تا جا خالی شود، اما با کیفیتی که به شما ارائه می دهند، ارزش انتظار کشیدن هم دارد. این رستوران در یک نیم طبقه است و دکوراسیون ساده ای هم دارد، اما کیفیت و طعم غذا به اندازه ای مطلوب است که با وجود دکوراسیون نه چندان لوکس، مملو از مشتری است. فراموش نکنید که به دلیل مشتریان فراوان، ممکن است این رستوران آخر هفته ها شلوغ باشد و کمی بیرون رستوران معطل شوید. با این حال، کارکنان سنسو سعی شان را می کنند که زمان این انتظار را کوتاه کنند و با سرعت مشتریان را به داخل رستوران راهنمایی کنند. پس اگر نمی خواهید منتظر بمانید، بهتر است زودتر به اینجا بروید یا جا رزرو کنید. شیر موز یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین نوشیدنی ها می باشد و طرفداران بسیاری در دنیا دارد.

بهترین غذا های استان اردبیل

غذاهای ایرانی و افغانی این رستوران از خوشمزه ترین و سالم ترین غذاها هستند و برای هر نوع سَبک غذایی از غذاهای سنگین و پرکالری گرفته تا رژیم های غذایی سَبُک، غذایی وجود دارد. همچنین در منوی این رستوران نام انواع بستنی های سنتی ایرانی به عنوان دسر به چشم می خورد. رستوران زیتون به شما اطمینان می دهد که با چشیدن طعم بسیار خوب غذاهای سنتی ایرانی در این رستوران، زیتون نیز در لیست رستوران های مورد علاقه شما در شهر ونکوور قرار خواهد گرفت. این رستوران به دلیل مراجعه تعداد زیادی از هم وطنان، مخصوصا در روزهای تعطیل و آخر هفته ها ممکن است کمی شلوغ باشد، بنابراین توصیه می شود که قبل از حضور در رستوران، با تماس تلفنی، میز مورد نظر خود را رزرو کنید.

قطعه ای گوشت ماهیچه ای نرم به همراه استخوان متصل به آن، اضافه کردن چاشنی زعفران و ادویه های خاص و البته مدت پخت طولانی، دستور کلی تهیه گوشت است. تلفیق طعم های باقالی و شوید در برنج، به همراه کره حیوانی و اضافه کردن مقداری زعفران به این پلو در هنگام سرو، طعمی استثنایی ایجاد می کند. باقالی پلو با گوشت جزء جدا نشدنی تمام سفره هایی است که ایرانیان برای مهمانان ویژه و مراسم های مهم خود تدارک می بینند.