بروزرسانی: 10 آذر 1404
محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا
محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا
کمتر کسی است که هنگام سفر به ایران و رفتن به گیلان، بدون خوردن انار بیج از این شهر خارج شود. برای تهیه این غذا، گوشت را به همراه سبزیجات، لوبیا، برنج و طعم دهنده ها حسابی می پزند. سپس این مخلوط را می کوبند تا حالتی نرم و حلیم مانند به خود بگیرد. آش شولی به دلیل طبع سردی که دارد، معمولا در شب یلدا، همراه با آجیل و شیرینی یزدی میل می شود تا طبع متعادل تری پیدا کند.
- خورشت آلو یا مرغ و آلو مازندرانی از غذاهای محلی استان مازندران است که با یک بار امتحان کردن این غذا برای همیشه مزه آن زیر زبان شما باقی می ماند.
- این غذا را هم می توان با گوشت تهیه کرد، هم برای افرادی که به هر دلیل گوشت مصرف نمی کنند، بدون گوشت نیز قابل طبخ است.
- اجزای کله پاچه بناگوش، زبان، مغز، گوشت صورت، چشم و پاچه ها است.
- مخصوصا اگر مقصدتان تفلیس است، این غذای خیابانی گرجی را می توانید در محله های قدیمی بیابید.
- ذوق کشف جهان و دیدن نادیده ها را داشتم و شاید از آن بیشتر، قصه گفتن و قصه ساختن.
در سفره و در بین غذاهای مختلف، چندین غذای جدید دیده می شد که تا آن روز هیچ کس تاکنون ندیده بود. برخی هم معتقدند ریشه اصلی کلمه حلیم، لحیم است، یعنی درست شده از گوشت فراوان، که به مرور زبان در گفتار به حلیم تبدیل شده است. محبوبیت باقالاپلو در خانواده های ایرانی به حدی است که یک عروس ایرانی برای اینکه هنر آشپزی خود را ثابت کند، سراغ باقالا پلو می رود.
بهترین زمان سفر به بندرعباس
این غذای بسیار مقوی و خوش طعم را در شهر زنجان امتحان کنید و مطمئن باشید از انتخابتان پشیمان نخواهید شد. خورش آلوچه با مرغ ، از آن دسته غذاهای زنجان است که طعم آن همیشه زیر زبانتان خواهد ماند. اگر به شهر زنجان سفر کردید، حتما یک بار این غذای خوش طعم و رنگ را نوش جان کنید. هنگام سرو این غذا مواد آن از قسمت آبدار جدا می شود مواد آن کوبیده شده و قسمت آبدار نیز درست مانند آبگوشت خودمان با نان ترید شده سرو می گردد.
طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاه
غذاهای دریایی طرفداران و ارزش غذایی زیادی دارد و تنوعشان در شهرهای جنوبی بسیار زیاد است. سبزی قلیه که شامل گشنیز و شنبلیله می شود، تمبرهندی، سیر، پیاز، آرد، روغن و ادویه مخصوص به همراه میگو مواد تشکیل دهنده این غذا هستند. تجربه ای کاملا متفاوت و مخصوص با چشیدن یکی از بهترین غذاهای سنتی کیش که ازقضا از لاکچری ترین آن ها نیز شناخته می شود.
شهروند سقزی سوژه رسانه های خارجی شد + ماجرا چه بود؟
سپس گوشت ها هم از آب خارج شده و به صورت سرخ شده یا دمی، با برنج سرو می شود. خورشت دوغ پای یا دوغ پی یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به قیمه دارد. این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتا ترش است و به محض میل کردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد. به نظر می رسد رستوران ها هنوز آنقدر مهارت پیدا نکرده اند که این غذای خوشمزه را به منوی خود اضافه کنند.