بروزرسانی: 10 آذر 1404
۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
این نوع غذا چه از نظر ظاهر و چه از نظر ترکیبات شبیه به سایر کوفته هایی است که در سایر نقاط ایران تهیه می شوند. فراموش نکنید میگو برای پخته شدن به زمان زیادی نیاز ندارد و اگر مدت زیادی در روغن باشد یا اینکه بجوشد سفت و غیرقابل خوردن می شود. از دیگر مراکز خرید بابلسر می توان به مرکز خرید اکسین اشاره کرد. این مرکز خرید در مسیر جاده بابلسر به فریدونکنار قرار دارد و به دلیل حراج های فصلش در میان گردشگران بسیار محبوب است.
- اگر قصد سفر به شهرهای شمالی کشور را دارید یا تصمیم دارید غذاهای جدید را امتحان کنید، غذاهای شمالی بهترین انتخاب خواهند بود.
- کافی است بعد از اینکه این شیرینی خوشمزه درست شد، کمی در یخچال بماند تا آماده سرو شود.
- تهیه این خورش تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ تقریباً شبیه سایر خورش ها است یعنی این که پیاز و گوشت و رب با ادویه ها تفت داده و پخته می شوند.
- قاتق در زبان محلی به معنای خورش و خوراک است و باقلا یا «پاچ باقلا» که به نام باقلای سفید نیز شناخته می شود، ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا است.
- در هنگام درست کردن آتش مراقب باشید به طبیعت آسیب نرسانید و بعد از تمام شدن پیک نیک آن را خاموش کنید.
از خوشمزه ترین غذاهای محلی استان زنجان می توان به جغور بغور، خورش آلوچه و مرغ، پیازو، آش ترش، شش انداز، کوفته برنجی، کله جوش، آش بلغور و... اصلی ترین ویژگی غذاهای زنجان، مقوی بودن و کالری بالای آن ها است. در واقع، از آنجایی که زنجان یک منطقه سردسیر حساب می شود، مردم برای تقویت بدن خود در سرمای استخوان سوز زمستان به سراغ غذاهای پرکالری و طبیعی می روند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان زنجان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. چون دیگر نقاط کشور، غذاهای محلی شیراز را نیز تنوع بی نظیری از انواع پلو ها، خورشت ها، آش ها و دیگر خوراک های خوشمزه تشکیل می دهد.
میگو پلو
نمای خارجی خانه ها با خاک رس که از معادنی در نزدیکی روستا قابل استخراج است پوشیده شده که رنگ سرخ ابیانه را ایجاد می کند. این پوشش رسی علاوه بر زیبایی با خیس شدن در گذر زمان استحکام بیشتری نیز پیدا خواهد کرد. اگر اهل مردم خونگرم یزد هستید و یا غذای سنتی دیگری را می شناسید که در این لیست آورده نشده است، به ما معرفی کنید و نظراتتان را برایمان بنویسید. اولین چیزی که سر این سفره رنگین توجه شما را به خودش جلب می کند، خورش های خوشمزه یزدی است.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان گلستان
در فرهنگ یزدی ها آش شولی یکی از مهم ترین غذاهای شب یلدا است و در کنار آجیل و سایر خوراکی های خوشمزه این شب سرو می شود. ترکیبات اصلی این آش عدس، چغندر برگ، سرکه، ادویه، تره، شوید، اسفناج، شنبلیله و جعفری است. در این غذا مرغ، لپه، سبزی های محلی و معطر و ادویه ها دست به دست همدیگر داده اند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کته پلای شمالی نوش جان کنید.
این غذا که اکثرا در فصل زمستان و برای وعده صبحانه سرو می شود، کالری و چربی بالایی دارد و غذای سنگینی به حساب می آید. برای پخت اشکنه تخم خربزه، ابتدا تخم خربزه را جدا می کنند و آن را روی حرارت ملایم بو داده و می سابند و به همراه آب می پزند. اگر مسیرتان به لرستان و خرم آباد خورد و دوست داشتید طعم جدید و عجیبی را امتحان کنید، سغدو را از دست ندهید.