420 تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی + عکس گل من و تو
انتشار: اردیبهشت 05، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

420 تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی + عکس گل من و تو

420 تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی + عکس گل من و تو

غذایی که سال ها است در رستوران های سایر شهرها هم تهیه می شود و حتی خیلی ها خودشان آن را در منزل درست می کنند. از هر کسی سراغ غذاهای شیرازی را بگیرید، کلم پلو را به شما معرفی می کند. معروف ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. در پخت این غذا به غیراز کلم از سبزیجات معطر، گوشت و ادویه های مختلفی هم استفاده می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سیر قلیه برگ سیر، لپه و گوشت مرغ است.

  • تارت بستنی ایتالیایی نیز یکی از همین شیرینی های خوشمزه این کشور است.
  • توفوی سفید کـه برش می خورد و قطعه قطعه می شود و می تواند جدا سرخ و سوخاری شود یا همراه با سبزیجات در تابه بچرخد، طعم و حالت غذا را دلپذیرتر می کند.
  • روی مواد دوباره پنیر بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه در فر یا مایکروفر قرار دهید.
  • بانی چاو که هم نام و هم تاریخچه جالبی دارد، یکی دیگر از غذاهای ارزان و خوشمزه در جهان می باشد.

خرچنگ چیلی یک غذای تند به حساب می آید که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست . اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید و این غذا را حتما امتحان کنید. Tgei chan آب پز یا بخارپز شود و tipizzalli tsome با موادی مانند سالو سرخ شده (pg phat) و پیاز، همراه با خامه ترش (خامه ترش). این یک غذای نمادین اسپانیایی است که بهتر است با یک لیوان شراب دلچسب، نان خرد شده و زیتون سرو شود. Sarmale در اصل برگ های کلم ترشی است که با مخلوطی از برنج و گوشت چرخ کرده چاشنی شده پر شده است.

بهترین موسسات آیلتـس

این غذا از زمان ناصرالدین شاه قاجار و به دستور شخص شاه وارد ایران شد. در تهیه سام تام از مواد مختلفی مانند آب پرتقال، بادام زمینی، میگو خشک، گوجه، سیر، فلفل دلمه ای و مقداری برنج استفاده می شود. در برخی مناطق از خرچنگ و ماهی نیز در تهیه سام تام استفاده می شود. لاکسا (Laksa) به طیف گسترده ای از انواع سوپ رشته تند گفته می شود.

عکس خرگوش غذا

سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستن، روی تخته با کارد ریز کنید، اما نه آن قدر که آب بیندازند. خمیر پیتزا را درست کنید و روی آن سس (کچاپ یا گوجه) پخش کنید. مواد پیتزا از جمله سوسیس را روی نصف خمیر بریزید و سپس آن را تا کنید و لبه های خمیر را با چنگال به هم فشار دهید تا بهم بچسبد. سپس آن را در دمای 220 درجه ی سانتیگراد بمدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود. یک ظرف مقاوم به حرارت مانند ظرف پیرکس را بردارید و کف آن را چرب کنید. ابتدا سیب زمینی ها را بریزید و سپس یک لایه پنیر و پس از آن سوسیس ها را اضافه کنید.

برخی به جای گوشت ماهی استفاده می کنند و به سبزیجات آن هویج و جعفری نیز اضافه می کنند. کله جوش یکی از غذاهای سنتی اصفهان بوده و به دلیل پخت سریع و آسان، آن را به عنوان یک غذای حاضری نیز بشمار می آورند. برای طبخ کله جوش از مواد اولیه ای نظیر نعنا، پیاز، گردو، کشک، روغن و نمک استفاده شده و این غذا را معمولا با نان سنگک سرو می کنند.