6 مرحله فرآوری و تولید چای سلیم آریا نوش | OkChay
انتشار: فروردین 03، 1402
بروزرسانی: 10 آذر 1404

6 مرحله فرآوری و تولید چای سلیم آریا نوش | OkChay

6 مرحله فرآوری و تولید چای سلیم آریا نوش | OkChay

زمان پژمردگی بسته به آب و هوا و میزان رطوبت برگها بین 14 تا 18 ساعت طول معتبرترین برند بسته بندی چای در ایران می کشد. پس از مرحله چهارم، چای وارد آخرین مرحله برای رده بندی و جداسازی انواع مختلف چای می شود تا چای از لحاظ درشتی و کیفیت جدا شود. در این مرحله چای ممتاز، چای قلم، چای شکسته، چای باروتی و چوب و خاک چای از یکدیگر جدا می شوند.

  • برای اکسید کردن برگ ها در خانه و تهیه چای دستی باید به رنگ برگ ها دقت کنید؛ وقتی رنگشون مسی شد، سریع شروع به خشک کردنشون کنید تا زیاد تر از حد اکسید نشن.
  • نوشیدنی حاصله به دلیل ظاهر زمردی سیر یا سفید قوس و قزحی (رنگین کمانی) و نیز نیروی شاداب سازی و سلامتی بخش خود بسیار مورد توجه قرار می گرفت.
  • نحوه تولید آن به این صورت است که ابتدا چای سیاه را دم می کنند و پس از عصاره گیری، آن را تغلیظ می نمایند و در حرارت کم به صورت پودر درمی آورند.

فروشگاه اینترنتی آقای چای همواره با بکارگیری سه راهکار عرضه مستقیم، تضمین ۱۰۰٪ محصولات و ثبات در ارایه خدمات توانسته است افتخار تامین چای بسیاری از شما هموطنان عزیز را داشته باشد. ماموریت ما رساندن چای های دستچین و بهاره بصورت مستقیم از باغ های چای شمال تا فنجان شماست. ما دسترسی به چای ناب ایرانی را ساده کرده ایم و در هر نقطه از کشور عزیزمان که باشید و در هر زمانی از سال، چای تازه و با کیفیت ایرانی در دسترس شماست. در کشور عزیزمان، چای ایرانی به صورت رسمی و ارتدکس تولید می شود و میزان کمی چای C.T.C نیز از هند و کنیا وارد می شود. چای ارتدکس و C.T.C به غیر از فرآیند، در ظاهر و مشخصات نیز با هم متفاوت هستند.

خرید چای ایرانی لاهیجان

در بریتانیای کبیر، افزودن شیر در ابتدای تهیه آن از لحاظ تاریخی یک روش منسوب به طبقه پایینتر جامعه برای تهیه چای است؛ طبقات بالاتر جامعه همیشه بعد از آن شیر به آن می افزایند. ریشه این تفاوت را چنین می توان بیان نمود که لیوان های دسته دار کمتر مرغوب سفالی طبقه کارگر ممکن است بشکند اگر چای جوشان و داغ به طور مستقیم به آن ها افزوده شود، درحالی که فنجان های چینی لعاب دار طبقه بالای اجتماعی نمی شکند. هم اکنون، انتخاب این روش بیشتر می تواند به سلیقه و ترجیح شخصی مربوط شود.

برای دریافت فایل PDF مقاله روی تولید چای کلیک کنید.

اولین مدرک مستند تاریخی اعطای چای به یکی از خدایگان آباء و اجدادی در مراسمی در سال ۶۶۱ است که در آن یک پیشکش چای به روح شاه سورو از گایا، بنیان گذار سلسله جوموان گایا (۵۶۲–۴۲) تقدیم شده است. همکاران ما دردر طول شبانه روز اماده دریافت تماس های شما کشاورزان عزیز و اراعه مشاوره رایگان برای راه اندازی کارگاه فراوری چای هستند . یکی از درازمدت ترین تخمیرهای چای در مورد چای پوئر انجام می شود.